Winterse wandelroutes en activiteiten

Nu de dagen korter worden en de temperatuur steeds verder richting het vriespunt kruipt, voorzien we je graag van wat fijne wandelroutes en winterse activiteiten in het gebied Tussen Lek & Linge. 

Kan je ook zo genieten van glaskunst? We organiseren elke derde vrijdag van de maand de glasornamentenwandeling met gids door Leerdam. Ga op pad als de avond valt en ontdek de ornamenten aan de gevels van de stad! Ga je mee? Reserveer dan van tevoren een plekje, zodat je zeker weet dat je mee kunt.

Vianen en omstreken komt zaterdag 9 december samen voor een van de meest betoverende evenementen van het jaar - de Verlichte Kersttrucks. Dit schitterende spektakel, gehuld in de warme gloed van de feestdagen, betovert jong en oud en brengt de ware geest van Kerstmis tot leven. Ook worden er deze dag op de Voorstraat Christmas Carols ten gehore gebracht.

Op vrijdag 29 december organiseert de Natuur-en Vogelwacht De Vijfheerenlanden in Schoonrewoerd weer haar jaarlijkse winterwandeling. De dag start al goed met koffie/thee met gebak. Daarna kan je kiezen uit een wandeling van 9,5 of 15 km, beide over verharde wegen. Na terugkomst wacht er voor de deelnemers een kop erwtensoep met roggenbrood en katenspek om lekker op te warmen. Wel even van tevoren aanmelden!

Wist je dat we ook de leukste winterse wandelingen voor je op een rijtje hebben gezet? Hier vind je inspiratie voor Winters Wandelen in de streek Tussen Lek & Linge!