Pers & media

Tussen Lek en Linge is een authentiek stukje Holland in de regio Utrecht. Een prachtig stukje Nederland met polders, uiterwaarden, dijken, molens, boerderijen, steden en dorpen. Wat zijn de leukste uitjes, wandelingen, fietsroutes en tips? Bekijk hier Tussen Lek en Linge in (inter)nationale perspublicaties & media.  

Foto: Laura van der Wal

ANWB Kampioen

"Denkend aan Holland zag Hendrik Marsman brede rivieren traag door oneindig laagland gaan. Grote kans dat hij daarbij het gebied in gedachten had waar de Lek en Lingeroute doorheen voert. Op deze tocht door weids rivierenlandschap passeer je molens, sloten, kerken, weiden, boomgaarden, boerderijen en uiterwaarden."

De Lek- en Lingeroute is opgenomen in de Top 10 autoroutes van het ANWB magazine Kampioen. Nr. 1. 2023.

In Eigen Land

"Samen sta je sterk. Op de grens van Gelderland en Utrecht lijkt iedereen dat te begrijpen. Bunkers staan er in vredestijd niet om je te verschuilen, maar verbinden kunstenaars en bierbrouwers. En of het nu glasblazers zijn die in hun eentje handen tekort komen of dorpelingen die de vruchten plukken van onhandige hoogstambomen: door samen te werken kom je stukken verder.

Reportage van een bezoek aan Tussen Lek & Linge door een journalist van Columbus magazine zorgde voor een mooi artikel van 10 pagina's in het In Eigen Land magazine. Nr 1. 2022