Ontdek de mooiste plekjes Tussen Lek en Linge. Krijg tips voor de leukste uitjes en de beste restaurants. Het startpunt van je bezoek aan het gebied Tussen Lek en Linge zijn de VVV-locaties in Leerdam en Vianen. Hier staan onze gastheren en –vrouwen voor je klaar!  
 

VVV Vianen

VVV Vianen is gehuisvest samen met het gezellige winkel café Flinn, op Voorstraat 13. De VVV informeert en inspireert je over uitgaan, overnachten, de steden en dorpen in de omgeving, de forten van de Hollandse Waterlinie, stadswandelingen, fietsverhuur, wandel en fietsroutes. De winkel heeft (Viaanse) souvenirs, streekproducten en natuurlijk VVV cadeaukaarten. We helpen je graag verder.

Openingstijden & adres VVV Vianen 

VVV Vianen is gesloten tot en met 1 maart 2023. Wel is het mogelijk routes en informatieve folders op te halen. Daarnaast zijn we via mail en social media kanalen bereikbaar om vragen te beantwoorden.


Voorstraat 13 
4132 AM Vianen 
+31 347 35 55 10 (bereikbaar tijdens openingstijden) 
info@bezoeklekenlinge.nl

VVV Leerdam

Ben je in Leerdam en wil je meer weten over wat er allemaal te doen is in Leerdam? Kom dan langs in het VVV Leerdam. Je vindt VVV Leerdam in het hart van de stad, op Kerkstraat 55. Hier kun je terecht voor: Algemene informatie over Leerdam, zoals een folder of stadsplattegrond, een interessante rondleiding door de stad, tips voor de leukste uitjes en de beste restaurants, de mooiste fiets- en wandelroutes of een echt Leerdams souvenir. 

Openingstijden & adres VVV Leerdam 

De VVV is open van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Kerkstraat 55 
4141 AV Leerdam 
+31 345 228533 (bereikbaar tijdens openingstijden) 
info@bezoeklekenlinge.nl

Stadswandeling - Ontdek de geschiedenis van de historische steden Vianen en Leerdam. Ga zelf op pad met een van de wandelgidsen of ga mee met een van de stadsgidsen?