Ontdek de mooiste plekjes Tussen Lek en Linge. Krijg tips voor de leukste uitjes en de beste restaurants. Het startpunt van je bezoek aan het gebied Tussen Lek en Linge zijn de VVV-locaties in Leerdam en Vianen. Hier staan onze gastheren en –vrouwen voor je klaar!  
 

VVV Leerdam

Ben je in Leerdam en wil je meer weten over wat er allemaal te doen is in Leerdam? Kom dan langs in de VVV Leerdam. Je kunt hier terecht voor algemene informatie over Leerdam, zoals een folder of stadsplattegrond, een interessante rondleiding door de stad, tips voor de leukste uitjes en de beste restaurants, de mooiste fiets- en wandelroutes of een echt Leerdams souvenir. 

Openingstijden & adres VVV Leerdam 

De VVV is open van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Kerkstraat 55
4141 AV Leerdam
+31 345 228533 (bereikbaar tijdens openingstijden)
info@bezoeklekenlinge.nl

VVV informatiepunt Vianen

VVV informatiepunt Vianen is gehuisvest in Stedelijk Museum Vianen, op Voorstraat 97. De VVV informeert en inspireert je over uitgaan, overnachten, de steden en dorpen in de omgeving, de forten van de Hollandse Waterlinie, stadswandelingen, fietsverhuur, wandel en fietsroutes. We helpen je graag verder.

Openingstijden & adres VVV Vianen 

Dinsdag t/m zondag: 12:00 – 16:00 uur
Maandag gesloten


Voorstraat 97
4132 AP Vianen
+31 347 355510 (bereikbaar tijdens openingstijden)
info@bezoeklekenlinge.nl

Stadswandeling - Ontdek de geschiedenis van de historische steden Leerdam en Vianen. Ga ga mee met een van de stadsgidsen.