B&B De Bodderie

In de luxe kamers van B&B De Bodderie kan je heerlijk slapen en genieten van een lekker ontbijt met verse eieren van de eigen kippen. Om d…

In de luxe kamers van B&B De Bodderie kan je heerlijk slapen en genieten van een lekker ontbijt met verse eieren van de eigen kippen. Om daarna op pad te gaan in het mooie Nederlandse Rivierenland en Lingegebied. Liever een citytrip maken? In Gorinchem, Breda, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch of zelfs Amsterdam ben je vanaf Nieuwland binnen het uur! Ook als je doordeweeks een aantal dagen voor werk in deze omgeving moet zijn, is het fijn om hier de uitvalsbasis te hebben.   Bij iedere kamer is een privé terras buiten, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of iets anders. En als het regent, kan je zelfs in de serre eten. De twee kamers, kamer Kip en kamer Schaap, bevinden zich in een apart bijgebouw op het grote perceel, met ieder een eigen privé toegang. Bijzonder is dat er bij iedere kamer een apart terras met een zitje hoort. Beide kamers hebben een fantastisch uitzicht op weilanden met koeien en schapen. Het ontbijt wordt geserveerd met eieren van eigen kippen.

Kamer Kip en Kamer Schaap hebben ieder hun eigen sfeer. Iedere volledig ingerichte kamer met eigen sanitair heeft hetzelfde extra lange en brede boxspring-bed (1.80 x 2.10 m). Er zijn per kamer een badkamer met regendouche, wc en wastafel én een pantry met koelkast, Nespresso apparaat en waterkoker. Er staat een zitje met twee stoelen om lekker te lezen of zomaar een kopje koffie of thee te drinken. Aan de bartafel in de kitchenette kun je zelfs werken.

De kamers bevinden zich in het bijgebouw achter het woonhuis en hebben ieder een eigen ingang en een eigen terras met een gezellig zitje. Beide kamers zijn op de begane grond. Kamer Kip is iets groter dan Kamer Schaap. 

Het rivierenland tussen Lek en Linge is een prachtig gebied om te verblijven. Vooral per fiets zijn heerlijke tochten in de natuur te maken. Leuke stadjes en steden in de buurt om te bezoeken zijn Leerdam, Gorinchem, Vianen, Utrecht, Breda en Den Bosch.

Locatie